Skrevet af Purely Professional d. 16. juni 2014

klip håret langt...

CClangthår
Det lyder måske selvmodsigende, men det er netop hvad Cecilie Christel gør. Hun har lavet et særligt program til kunder med langt, slidt og medtaget hår, der ønsker sig et sundt hår, men ikke vil miste længden.

Det var tilfældet for Marie, der efter en længere periode med extentions og afblegninger, gerne ville have et mere sundt og naturligt hår. Dog var hun ikke klar til at klippe det slidte hår helt kort og starte forfra. Istedet aftalte Cecilie og Marie at starte med at klippe 10 cm af i første omgang og dernæst 1 cm af om måneden, da det ca. er så langt håret vokser på en måned. På den måde vil håret ikke synes voldsomt kortere, men man får klippet den mest medtaget del af håret af inden det spalter helt op, og langsomt men sikkert kommer man det spaltede og slidte hår til livs. Det er altså en længerevarende proces, der kræver tålmodighed, men der er ikke nogle quick fixes, når håret er blevet virkelig slidt og spaltet. Faktisk var Marias hår visse steder så medtaget, at der var tale om 'huller' i det lange hår, hvor enderne simpelthen var knækket af.

I mellem klipningerne er det selvfølgeligt vigtigt med den rette pleje til håret. Cecilie anbefaler sine langhårs-kunder at bruge både Protection 2 og Treatment 1. Protection 2 giver varme- og UV-beskyttelse mens leave-in treatment 1 med kokosolie, hvedprotein og 18 MEA genopbygger håret og tilfører det fugt. Begge produkter har også en stylende effekt: protection 2 gør håret mindre kruset mens treatment 1 samler spidserne og giver naturlig glans. Win win!

Det er jo et stort projekt at kaste sig ud i - også økonomisk - da det at gå til frisøren hver måned kan være lidt af en udskrivning. Heldigvis giver Cecilie Christel 20% rabat på næste klipning, hvis man booker en ny tid inden man går, og hun sammensætter et individuelt program, så man får overblik over hvor lang tid det tager før håret er repareret og sundt igen. Så hvis du har brug for at klippe håret langt, så gå forbi Cecilie Christel - salonen holder fødselsdag i denne måned, hvilket markeres med et særligt fødselsdagstilbud på Cecilies favorit: protection 2.

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down