Skrevet af Purely Professional d. 7. februar 2014

har du lyst til at teste vores nye skælshampoo?

...Så læs videre her:

Vi modtager dagligt spørgsmål og henvendelser fra folk som har problemer med deres hår og deres hårbund og det er tilfredsstillende, at guide folk på rette vej, at give dem mulighed for at komme deres hår - og hudproblemer til livs. For selvom det er noget vi sjældent taler om så oplever mange det at have problemer med håret og hårbunden som en psykisk belastning.

Dog er vi altid kommet til kort når vi har modtaget henvendelser fra folk med deciderede skællidelser. Der har svaret altid været kort: at de måtte henvende sig på apoteket for at finde en specialshampoo til bekæmpelse af problemet. Men nu har vi endelig fået vores egen skælshampoo, der lever op til Purely Professionals vision om at forene skånsomhed og pleje med effektiv skælbehandling.  Purely professional shampoo 4 er en skånsom special shampoo, der nænsomt, men effektivt bekæmper skæl og kløende hovedbund. shampoo’en kan bruges efter behov og er så mild at den kan bruges hver dag, den efterlader hovedbunden velplejet og i balance.

Vi vil gerne give jer muligheden for at teste vores nye shampoo. Alt hvad I skal gøre er, at skrive en kort anmeldelse om shampoo’en når I har brugt den i 1 til 2 uger. Vi vil samle anmeldelserne sammen til et indlæg på bloggen i forbindelse med lanceringen af shampoo’en. Hvis du har lyst til at være med(og har skæl, eller din mand/kone har det) så send os en mail på info@purelyprofessional.dk, hvor i skriver jeres adresse og så sender vi en travel size shampoo 4 til dig.

Vi glæder os til at høre fra jer!

God fredag

Julie & Cecilie

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down