Skrevet af Purely Professional d. 28. april 2019

Reduce reuse recycle!

Shampoo 1 i genbrugsflaske

Vi har valgt at gå over til genbrugsplast-emballage af den simple grund, at vi ønsker at gøre vores produkter endnu mere miljøvenlige. Ved at genbruge plastik udnytter vi affald som en ressource, og den cirkulære tankegang er efter vores mening vejen frem, når miljøet skal tænkes ind i skønhedsprodukter.

Shampoo 1 i 100% genbrugt plast flasker findes faktisk allerede ude på hylderne, så måske har du en stående derhjemme? Man kan kende flasken på at den er en lille smule mindre kridhvid end de flasker, der er fremstillet af ny plast.

Genbrugsplast vs virgin materiale

Kan du se hvilken flaske der er lavet af genbrugsplast og hvilken der er lavet i "virgin"-plastik?

Shampoo 1 er det allerførste Purely Professional produkt, vi lancerede, og derfor synes vi også, det er passende, at shampoo 1 er vores første produkt i de nye genbrugsplast flasker, men vores ambition er, at alle vores produkter fremadrettet skal være bæredygtige - både hvad angår indhold og pakning.

Shampoo 4, hand cleanser 2 og alle vores literprodukter i PCR emballage er lige på trapperne.

Vi ville gerne kunne levere alle vores produkter endnu hurtigere i 100 % genbrugt plast, men der er simpelthen ikke materiale nok til rådighed. Derfor skal vi alle blive bedre til at indsamle og genbruge - ikke mindst et så holdbart materiale som plastik, som virkelig egner sig til genanvendelse.

Har man ikke en kommunal ordning, kan man selv køre på genbrugsstationen med det affald, man sorterer. Det gør vi fx. selv med vores plastikaffald hos Purely.

Vi har taget et skridt i den rigtige retning, og vi glæder os til at tage mange flere i den nærmeste fremtid – vi håber I vil være med os på vejen!

Signatur_Transparent kopi
Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down