Skrevet af Purely Professional d. 11. februar 2015

Fylde i fint hår - the purely way

Vi får næsten dagligt spørgsmål om hvilke produkter vi anbefaler til fint hår, især fra folk der før har været vandt til, at den eneste måde hvorpå de kunne få fylde eller style deres hår var ved farvning eller kradse stylingprodukter, som jo på sigt ikke gør det bedste ved det i forvejen fine hår.

Vask og pleje:

Hvis ikke din hovedbund kræver særlige hensyn eksempelvis pga skæl eller kløe så anbefaler vi at man bruger Shampoo 1  ,der giver håret fylde og glans og  nænsomt renser hår og hovedbund. Efter vask fordeles en lille mængde Conditioner 1  i hårets længder og spidser. Conditioner 1 giver pleje og fugt til håret uden at tynge det (indeholder bl.a.  jojoba- og abrikoskerneolie samt hvedeprotein). Kram håret forsigtigt tørt med et håndklæde og fordel lidt Treatment 1 i spidserne for optimal pleje af håret.

Styling:

Inden styling  sprayes håret med Protection 2, som er en varme- og solbeskyttende spray, der er formuleret på en vandbase så den ikke tynger håret. Herefter krammes ca 1-2 pump Styling mousse 1 der giver håret godt med volumen, uden dog at gøre det stift at se på og røre ved. Føntør herefter håret, enten  med hoved nedad, eller med en rundbørste. Brug meget gerne kold/lun luft frem for fuld skrald på den varmeste indstilling :-). Og voilá volumen i fint hår.

Vi har for noget tid siden lavet den her video sammen med en af vores purely frisører Sebastian som har "Et Sted på Nørrebro", hvor han viser hvordan han laver volumen i fint hår, på vores søde purely model Karen :-).

Hvis du godt vil se flere videoer fra os af så kan du finde dem her. Og så vil vi i den nærmeste fremtid lave flere videoer med tips og tricks til hår og hud hvis der er stemning for det.

Rigtig god dag.

KH Julie, Nana og Cecilie

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down