Skrevet af Purely Professional d. 8. maj 2014

DAY

Med præsentationen af DAY er vi nået til indstatsområdet beskyttelse i Purely Professional FACE CARE. Vores koncept for FACE CARE bygger nemlig på tre forskellige indsatsområder: minimering af aldersbetingede hudforandringer, genopbygning samt beskyttelse af huden. Derved bevares huden så intakt som muligt og i ro og balance. Purely Professional DAY tilfører huden omfattende UVA- og UVB-beskyttelse, antioxidanter og fugt.

DAY - UV-beskyttelse & antioxidanter

Lyseksponering fra især UVA-lys og skadelige oxiderende processer ælder og nedbryder huden. Så når du har sagt B, må du også sige A som vi siger i Purely - i hvert fald når det gælder UV-beskyttelse. I mange år har der været stort fokus på beskyttelse mod solens UVB-stråler. Og med rette. Det er disse stråler, der indeholder den største energi og skaber forandringer i hudens yderste lag, hvilket kan resultere i hudkræft. Men UVA er mindst lige så væsentlig, når vi taler om hudpleje. UVA-strålerne når længere ned i huden og er ansvarlige for de processer, der nedbryder kollagen og elastin. I FACE CARE benytter vi to solfiltre, der dels giver en UVB-dækning på SPF 15 og dels en UVA-dækning på 70% af UVB-dækningen. Som rettesnor siges et produkt med 30% UVA-dækning at have en god dækning. Vi har naturligvis fået testet UV-dækningen på et uvildigt laboratorium i Tyskland. Udover den brede UV-beskyttelse indeholder DAY aktive antioxidanter fra granatæbleolie, vitamin E og vitamin B3 der beskytter huden mod de skadelige oxidative processer der opstår når huden udsættes for lys og miljømæssige påvirkninger. Huden er beskyttet og fugtet dagen igennem.

Hvis du vil læse mere om UVA og UVB i DAY så se indlægget her og her hvis du er interesseret i et par sniganmeldelser så se her og her.

Husk du kan vinde DAY sammen med SERUM og NIGHT i vores majkonkurrence 🙂

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down