Skrevet af Purely Professional d. 9. september 2014

den positive sideeffekt

nightcollage

Det er sjovt, eller det vil sige, at det er det faktisk slet ikke, men måske lidt overraskende hvor mange voksne kvinder, der døjer med en lidt for pubertetsagtig hud, med urenheder og forstørret porer til trods for at ungdomsårene for længst er et overstået kapitel. Vi kender det både fra os selv, vores veninder og mødre: det der med at huden stadig driller (hjulpet godt på vej af hormonernes evige udsving) og det er rigtig ufedt, for at sige det helt enkelt. For selvom vi alle ønsker os en hud, der ser ung og frisk ud, så skal det være uden de urenheder, som fulgte med for mange i teenageårene. Men hvad kan man gøre? Vi har selv været rundt om mange mulige løsninger inden vi stødte på den positive sideeffekt af fucoidan.

Da vi gik i gang med at afprøve FACE CARE produkterne af på vores testpanel (med en stor diversitet både i alder og hudtype), var der særligt en type tilbagemelding som kom positivt bag på os, nemlig den at flere oplevede markant færre urenheder, efter de var begyndt at bruge produkterne. Det ansporede naturligvis Kemiker-far til at undersøge hvordan det nu lige kunne hænge sammen, da produkterne jo ikke som sådan er udviklet med henblik på uren hud. Og efter lidt research på området, kunne han melde tilbage, at der eksisterer flere studier af fucoidan og acne. Fuciodan er det bioaktive tangekstrakt, som vi anvender i NIGHT. Det besidder udover sine anti-ageing egenskaber også antiiflammatorisk egenskaber, hvilket betyder færre og mindre urenheder uden at huden bliver belastet – hvilket jo er en ren win win situation. Så nogle gange kan et aktivstofs side effekt være en rigtig positiv opdagelse!

Hvis du gerne vil vide mere om vores FACE CARE produkter og herunder NIGHT så har vi skrevet om produkterne her og her. Og hvis du kan nikke genkendende til det med den urene hud, og gerne vil give fucoidan og NIGHT en chance så kan du finde den i vores shop lige her.

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down