Skrevet af Purely Professional d. 13. marts 2013

curls in fashion

Amelia
Amelia til Fashion Week - både med håret oppe SS 13 - og helt naturligt til Gaia AW13

Vores Purely ambasadør Amelia Hoy har fortalt lidt om hvordan livet med fantastiske - men også vilde krøller - former sig når man har et liv på skærmen. Amelia har i flere år blandt andet lavet tv for MTV, MetroXpress og Copenhagen Fashion Week:

"Som vært på Copenhagen Fashion Week TV skal håret styles. Der er ingen vej udenom, selv for en stædig krølle!

Under arbejdet er det nemt at lade sig overtale af diverse frisører til at gå med på tidens ’abstrakte mode’. Bemærkninger om mit hår som eksempelvis: 'ih, det kan fylde helt af sig selv' eller ’wow – det behøver virkelig ingen hårelastik’, er mildest talt forførende. Derfor opstår problemerne ofte først når jeg kommer hjem med en frisure der kan stå og gå selv, og når man vil rede det ud er det nærmest umuligt.

Mit hår har altid været et problem. Jeg husker tydeligt hvordan jeg som lille pige sad har gemt mig i timevis for at undgå at få redt håret ud. Alle taktikker blev taget i brug.

I de senere år har jeg nok eksperimenteret med alle former for naturlige og kemikaliefrie produkter jeg kunne få fingrene i. Fra olivenolie (en flygtig inspiration fra filmen den engelske patient, hvor en meget kærlig Juliette Binoche salver en langhåret til over en brønd) til skumle pakker sendt fra vestindiske øer (tak til bagsiden af VIBE magazine mm., der lover at de ved hvad krøllede hoveder har brug for) - ’guaranteed all natural’. Oftest fandtes løsningen alligevel desværre i en farverig plastdunk, der indeholdt flere uhyggelige ingredienser end hvilket som helst syntetisk produkt.

Det er nu blevet endnu vigtigere for mig at vide, hvad det egentlig er jeg putter i håret, såvel som på og i kroppen. Derfor er jeg super glad for de produkter, jeg har prøvet fra Purely Professional. Jeg bruger som regel shampoo 0, conditioner 2 og treatment 1. Jeg synes, jeg har fået håret tilbage til ’normalt’. Samtidig har jeg fået tæmmet de vilde krøller, så de kan beholde deres fylde og glans men stadig kan redes ud - også efter fashion week". 

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down