Skrevet af Purely Professional d. 4. juni 2014

et år med protection - cecilie christel

ceciliechristel

I Fredericagade i indre København ligger Cecilie Christels skønne salon, som i disse dage kan fejre 1 års fødselsdag. Cecilie har 10 års erfaring i frisørfaget og går meget højt op i kvalitet og rene produkter, derfor er vi meget stolte af, at Purely Professional er de eneste produkter på hylderne, der er ellers prydes af bøger, kunst og finurlige dimser.

De højloftede lokaler med store vinduspartier har tidligere huset et galleri og stilen i salonen er enkel, lys og ren. Cecilies mission er at skabe rammerne for en afslappende stund for kunderne, så der er massagestole ved hårvasken, gode coffee table books at læse i samt frugt og småkager i hyggehjørnet.

Cecilies holdning til hårpleje er 'less is more', og netop derfor passer Purely Professional så godt ind i konceptet for salonen. Cecilie anbefaler sine kunder at prøve Purely Professional, når de skal investere i nye produkter, og hvis hun skal fremhæve ét produkt, er hendes favorit Purely Professional protection 2:

"Jeg kan godt lide ideen om at man beskytter håret mod både UV-lys og varme og derigennem minimerer det fugttab, der opstår når håret ellers varmebehandles og udsættes for sollys. Jeg oplever, at håret er mindre kruset, når man bruger protection før føntørring. Håret bliver mere glat og får et let og luftigt look."

I forbindelse med salonens fødselsdag holder Cecilie åbent hus d. 6 juni, og måneden ud laver hun en særlig kampagne med Purely Professional protection 2 - kig forbi!

Artiklen er skrevet af Purely Professional

Andre artikler

Seneste stories fra Instagram

[instagram-feed]
Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down