3 GODE GRUNDE TIL DU SKAL BRUGE 10 MINUTTER PÅ EN HÅRKUR

____

Det lyder ikke at meget – 10 minutter – men mange af os kan have svært ved at finde tid til at bruge den ekstra tid på vores hårpleje. Men det er vigtig at give sig selv tid - og tage sig tid - det gælder også når det kommer til hårpleje, især hvis man vil have mærkbare og synlige resultater.

Køb hair repair 2

25 DKK695 DKK

Køb nu

Billede 20-07-2018 13.09.38 purely-professional-hair-repair-2-150-ml

hair repair 2

____

Tit lider vi under forestillingen om, at jo hurtigere noget går, jo mere kan vi nå. Derfor er det nogle gange egentlig helt rart, at man ikke skal alt muligt på en gang. At noget rent faktisk tager 10 minutter og derfor fastholder os et øjeblik. Vi tænker lidt på det at bruge tid til en hårmaske som en slags slow food for your hair. Lad gerne hair repair sidde i håret 10 minutter eller mere. Den er værd at vente på! Der er nemlig rigtig god grund til at prioritere den ekstra pleje for både hår, hovedbund og velvære:

  • Afhjælp spændinger. Giv dig selv velvære med en hovedbundsmassage. Vi glemmer tit at gøre noget nydelsesfyldt for os selv. Men prøv at give dig selv en rigtig hovedbundsmassage – som frisøren ville gøre det – og ikke bare en hurtig fordeling af produktet. Start med at lægge dine fingre på toppen af din pande, og lad dem mødes på midten. Tommelfingrene skal hvile på tindingerne. Tryk blidt i roterende bevægelser. Ryk derefter dine hænder og fingre langsomt opad mod toppen af dit hoved, mens du skiftevis presser og letter trykket. Bliv ved, til dine pegefingre er allerøverst på hovedet. Massér hele den forreste del af hovedbunden ved at bevæge fingerspidserne i små cirkler. Fortsæt derefter på samme måde langs bagsiden af hovedet.

 

  • Plej din hovedbund. Uanset om du har problemer med din hovedbund eller ej, så er en regelmæssig massage af hovedbunden en rigtig god investering i dit hår. Massage af hovedbundens stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden, hvilket er godt for hårets vækst. Har du tendens til kløe og tørhed så kan plejende olier afhjælpe dette, især når de får lov at sidde og virke 5-10 minutter.

 

  • Forkæl længderne. Selvom vi passer godt på vores hår og beskytter det mod sol, varme og bruger skånsomme produkter, så kan vi ikke undgå et vist slid. Hvis du vil bevare sundt og smukt hår er det vigtigt med intensiv pleje af længderne, der overtiden udsættes for lidt af hvert. Brug derfor altid conditioner som afslutning på din hårvask og brug også gerne leave-in pleje de dage, du ikke vasker dit hår. En gang om ugen – eller efter behov – kan det være en rigtig god idé med en mere dybdevirkende hårkur, som du lader sidde i håret og virke lidt længere end din normale conditioner. Det giver ingredienserne bedre mulighed for at trænge ind i håret – og det kan både ses og føles.

Purely Professional Hair repair 2 er en hårmaske vi har udviklet i tæt samarbejde med vores frisører, der efterspurgte et enkelt men effektivt produkt fra Purely Professional, som dels kunne anvendes til hovedbundsmassage og behandlinger i salonen, og som også kunne benyttes af deres kunder til hjemmebehandling.

På den baggrund har vi komponeret en 2 i 1 hårmaske, der kan bruges som intensiv pleje af hårets længder, samtidig med den også kan anvendes til massage og pleje afhovedbunden. Hair repair 2 indeholder avokadoolie, der beroliger og plejer hovedbunden samt koldpresset kokosolie og peptider, der genopbygger proteinet i hårstråets kerne og efterlader håret smidigt, blankt og velplejet.

Anvendelse

  • Dybdevirkende hårmaske der giver intens pleje til både hår- og hovedbund
  • Lindrer og plejer en irriteret hovedbund med avokado- og kokosolie
  • Indeholder peptider der reparerer hårets overflade
  • Skal sidde i håret i ca. 5-10 min og herefter skylles grundigt ud

Purely Professional hair repair 2 er en dybdevirkende hårmaske, der giver intens pleje til både hår og hovedbund. Den beroliger hovedbunden med avokadoolie og indeholder desuden kokosolie og peptider, som reparerer hårets overflade. Hair repair 2 er en 2 i 1 behandling, der kan bruges til intensiv genopbygning af proteinerne i hårstråets kerne, samtidig med den også kan anvendes til massage og pleje af hovedbunden.

Fordel hair repair 2 i det våde eller fugtige hår og/ eller i hovedbunden. Lad kuren trække i ca. 10 minutter før den skylles grundigt ud. Hvis du har fint hår, eller hår der har tendens til at fedte, anbefaler vi at rense den ud med shampoo, så de nærende olier ikke tynger håret. Bruges hair repair 2 i hårets længder, kan den skylles ud som en balsam.

KAN MAN GØRE SKADEN GOD IGEN?

____

Vi har alle sammen set forskellige reklamer for hårplejeprodukter hvor et skadet og åbent hårstrå på magisk vis ”lynes” sammen igen ved brug af det givende produkt. Helt så enkelt er det nu ikke, men de skader hårstråets skællag får over tid kan man dog godt reparere på. Vores hårkur treatment 1, er en leave in kur, der fokuserer på at genskabe strukturen i hårstråets beskyttende skællag med fedtstoffet 18 MEA.

Hair repair er en forlængelse af – eller egentlig en prequel til - vores treatment 1. Hair repair 2 er en rinse out hårmaske, der genopbygger hårstråets kerne af keratin.

Hair repair indeholder udover avokadoolie koldpresset kokos- olie, som trænger ind i hårstrået, hvor den er med til at genopbygge hårstråets kerne. Denne kerne består hovedsageligt af proteinstoffet keratin. Keratin er opbygget af aminosyrer, der sidder sammen i lange kæder kaldet frekvenser. I hair repair bruger vi ingrediensen KerastoreTM, der efterligner rækkefølgen (frekven- sen) af aminosyrerne i keratin. Når håret bliver slidt, forsvinder noget af keratinet, og håret bliver samtidig mere negativt ladet. KerastoreTM har aminosyrefrekvensen i den ene ende af molekylet, og er positivt ladet i den anden ende af molekylet. Derfor sætter KerastoreTM sig hovedsageligt på de steder af håret, som er mest slidte og derfor elektronegative.

Hair repair er en 2 i 1 behandling, der kan bruges til intensiv genopbygning af proteinerne i hårstråets kerne, samtidig med den også kan anvendes til massage og pleje af hovedbunden. Hårmasken indeholder avokadoolie, der beroliger hovedbunden og efterlader den i balance. Perfekt til en hjemmespa dag eller en lille pause, hvor man vil prioritere sig selv og sit hår.

Køb hair repair 2

25 DKK695 DKK

Køb nu

Vil du have mere?

Vi sender gode tilbud hver måned på vores nyhedsbrev, og hvis du sørger for at benytte dem jævnligt kan du spare omkring 25% på din hud og hårpleje om året.
4440 4868kundeservice@purelyprofessional.dk
Malmøgade 2, kld. th. · 2100 København Ø · CVR: 36047755
Disclaimer Vi ved fra talrige erfaringer samt kundehenvendelser at vores produkter virker for langt størstedelen af vores kunder. Vores koncept er enkelt: minimal kemi, maksimal effekt. Derfor kan du altid forvente, at vores produkter er så virkningsfulde som muligt, men indeholdende så få ingredienser som nødvendigt. Dog kan vi aldrig garantere eller love dig noget givent resultat, når du benytter vores hud og hårpleje, og resultaterne kan variere fra bruger til bruger. Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter, eller kemien bag så husk at du altid kan kontakte os her på siden eller via telefon. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få smukkere hud og hår.

user
Kurv
Du har ingen produkter i kurven :(
Shop videre
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram