3 GODE GRUNDE TIL DU SKAL BRUGE 10 MINUTTER PÅ EN HÅRKUR

____

Det lyder ikke at meget – 10 minutter – men mange af os kan have svært ved at finde tid til at bruge den ekstra tid på vores hårpleje. Men det er vigtig at give sig selv tid - og tage sig tid - det gælder også når det kommer til hårpleje, især hvis man vil have mærkbare og synlige resultater.

Køb hair repair 2

Billede 20-07-2018 13.09.38 purely-professional-hair-repair-2-150-ml

hair repair 2

____

Tit lider vi under forestillingen om, at jo hurtigere noget går, jo mere kan vi nå. Derfor er det nogle gange egentlig helt rart, at man ikke skal alt muligt på en gang. At noget rent faktisk tager 10 minutter og derfor fastholder os et øjeblik. Vi tænker lidt på det at bruge tid til en hårmaske som en slags slow food for your hair. Lad gerne hair repair sidde i håret 10 minutter eller mere. Den er værd at vente på! Der er nemlig rigtig god grund til at prioritere den ekstra pleje for både hår, hovedbund og velvære:

 

 

Purely Professional Hair repair 2 er en hårmaske vi har udviklet i tæt samarbejde med vores frisører, der efterspurgte et enkelt men effektivt produkt fra Purely Professional, som dels kunne anvendes til hovedbundsmassage og behandlinger i salonen, og som også kunne benyttes af deres kunder til hjemmebehandling.

På den baggrund har vi komponeret en 2 i 1 hårmaske, der kan bruges som intensiv pleje af hårets længder, samtidig med den også kan anvendes til massage og pleje afhovedbunden. Hair repair 2 indeholder avokadoolie, der beroliger og plejer hovedbunden samt koldpresset kokosolie og peptider, der genopbygger proteinet i hårstråets kerne og efterlader håret smidigt, blankt og velplejet.

Anvendelse

Purely Professional hair repair 2 er en dybdevirkende hårmaske, der giver intens pleje til både hår og hovedbund. Den beroliger hovedbunden med avokadoolie og indeholder desuden kokosolie og peptider, som reparerer hårets overflade. Hair repair 2 er en 2 i 1 behandling, der kan bruges til intensiv genopbygning af proteinerne i hårstråets kerne, samtidig med den også kan anvendes til massage og pleje af hovedbunden.

Fordel hair repair 2 i det våde eller fugtige hår og/ eller i hovedbunden. Lad kuren trække i ca. 10 minutter før den skylles grundigt ud. Hvis du har fint hår, eller hår der har tendens til at fedte, anbefaler vi at rense den ud med shampoo, så de nærende olier ikke tynger håret. Bruges hair repair 2 i hårets længder, kan den skylles ud som en balsam.

KAN MAN GØRE SKADEN GOD IGEN?

____

Vi har alle sammen set forskellige reklamer for hårplejeprodukter hvor et skadet og åbent hårstrå på magisk vis ”lynes” sammen igen ved brug af det givende produkt. Helt så enkelt er det nu ikke, men de skader hårstråets skællag får over tid kan man dog godt reparere på. Vores hårkur treatment 1, er en leave in kur, der fokuserer på at genskabe strukturen i hårstråets beskyttende skællag med fedtstoffet 18 MEA.

Hair repair er en forlængelse af – eller egentlig en prequel til - vores treatment 1. Hair repair 2 er en rinse out hårmaske, der genopbygger hårstråets kerne af keratin.

Hair repair indeholder udover avokadoolie koldpresset kokos- olie, som trænger ind i hårstrået, hvor den er med til at genopbygge hårstråets kerne. Denne kerne består hovedsageligt af proteinstoffet keratin. Keratin er opbygget af aminosyrer, der sidder sammen i lange kæder kaldet frekvenser. I hair repair bruger vi ingrediensen KerastoreTM, der efterligner rækkefølgen (frekven- sen) af aminosyrerne i keratin. Når håret bliver slidt, forsvinder noget af keratinet, og håret bliver samtidig mere negativt ladet. KerastoreTM har aminosyrefrekvensen i den ene ende af molekylet, og er positivt ladet i den anden ende af molekylet. Derfor sætter KerastoreTM sig hovedsageligt på de steder af håret, som er mest slidte og derfor elektronegative.

Hair repair er en 2 i 1 behandling, der kan bruges til intensiv genopbygning af proteinerne i hårstråets kerne, samtidig med den også kan anvendes til massage og pleje af hovedbunden. Hårmasken indeholder avokadoolie, der beroliger hovedbunden og efterlader den i balance. Perfekt til en hjemmespa dag eller en lille pause, hvor man vil prioritere sig selv og sit hår.

Køb hair repair 2

Copyright © 2023 Purely Professional
Tilmeld dig Purely Plus
  • Optjen Point

    Optjen point når du handler hos os, du opsparer 1 point for hver 10 DKK du bruger.
  • Del Din Oplevelse

    Skriv din ærlige mening om vores produkter eller del dine billeder, så optjener du 20 point.
  • Del med venner

    Henvis en ven til vores shop, så modtager I begge 50 point når din ven bruger dit link.
OPRET KONTO
usermagnifiercrossmenuchevron-down