Diptic-1024x1024.jpg

the overnight treatment

27.01.2015

Vinterens skiftende temperaturer hvor vi bevæger os fra den varme stue  til kulden udenfor betyder, at mange døjer med lidt tørrere spidser end normalt,  at hovedbunden driller lidt (det kan du finde hjælp til her) og at huden savner massere af fugt. Vi tænkte derfor, at det var på tide med et lille hårtip til hvordan du kan bruge treatment 1, som en intensivt virkende hårkur, da vinteren heldigvis også betyder at rigtige mange bruger de mørke timer og lange aftener på lidt ekstra pleje af hud og hår i hjemmespaen :-).

Tippet er ganske enkelt, men resultatet er helt forrygende. Aftenen før du har planer om at vaske dit hår, skal du tilføre håret en god mængde treatment 1, ca på størrelse med en femmer og massere det grundigt ind i håret så at alt håret bliver dækket af produktet, sno eller flet håret derefter og sov med treatment 1 siddende i håret. Du kan evt. vælge at ligge et håndklæde over din hovedpude så den ikke bliver fedtet ind. Næste morgen vaskes håret som vanligt med den shampoo og conditioner der passer til din hårtype. Og Voila! Dit hår vil med garanti både føles og se mere blankt og velplejet ud. Gentag gerne rutinen en gang om ugen i en måned og derefter bare en gang om måneden. Dit hår vil med garanti takke dig.

Rigtig god dag!

KH Julie, Nana og Cecilie

2 Responses to “the overnight treatment”

 1. LouiseEriksen Eriksen januar 28, 2015 at 3:05 pm Permalink

  Det må jeg prøve. Mit hår er så tørt. Men skal den i tørt eller vådt hår?

  • cecilie januar 29, 2015 at 11:00 am Permalink

   Hej Louise,
   Du kan bruge treatment både i vådt og tørt hår. Men lige den her type for overnight hårmaske vil jeg anbefale i tørt hår så du ikke skal vaske hår både om aftenen og så igen morgenen efter :-).
   Håber du bliver glad for resultatet!

Skriv et svar